MLMG 20220402 - Opening Italian Studio Splendita Gente - 001.jpg
 

Menukaart | Afhalen

Alles is een beleving. Kom je bij ons eten? Dan raden we jou de lunch- of diner beleving aan. Kies één van onze verras me planken of ga voor het onbeperkte diner voor slechts €28,50. Wij zullen je verrassen met een tafel vol met Italiaanse gerechten waarvan wij vinden dat je het echt geproefd moet hebben. 


Het menu kan altijd weer anders zijn. We werken met seizoensgebonden producten en op basis van jouw smaken. Heb je speciale wensen? Geef ze aan bij de reservering.

Klik op de foto om op volledig scherm te bekijken

In de Italian Club is er een uitgebreidere kaart.

 
 

Over ons

Giònella is Italiaans in hart en nieren en komt uit Sicilië. Isa is omgangskundige en gespecialiseerd in menselijk contact. Samen zijn zij Splendita & Gente, een wereld van cultuur, gastvrijheid en contact.


In onze nieuwe vestiging in Boxtel openen wij een Italiaanse club. Waan je even in Italië: drink een kop koffie in ‘de binnentuin’, ga verder dan alleen ciao tijdens onze taalles, geniet van een antipasti-wijn beleving in de avond en neem een olijfolie mee naar huis. Met veel aandacht voor de beleving, liefde voor de producten en passie voor het land verwelkomen we jou in onze club.


Voor écht Italiaans genieten ben je bij ons aan het juiste adres. We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij de Italian Club komt. We gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ’la gente’, een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze taallessen, proeverijen of bij ons in de speciaalzaak is.

 

La cucina

 
 
tris-verdure-miste-51.jpg

Een échte Italiaanse beleving

Sotto'olii

Onze visie

Wij voorzien een wereld waarin iedereen van Italië en de daarbij bijbehorende beleving geniet. Een wereld waarin zelfs je dag dagelijkse kopje koffie-moment echt bijzonder wordt. Kwaliteit en ambachtelijke productie gaat een steeds belangrijkere rol spelen. Tijd hebben we steeds minder dus een stukje ontzorging vanuit de aanbieder is geen overdreven luxe. Je gaat op vakantie en neemt een stukje van je beleving mee naar huis, het thuis genieten in en uit de eigen keuken is voor eenieder van grote waarde. Proef (onbeperkt) alle pareltjes van Sicilië tijdens het antipasti-diner. Ons concept houdt in dat alles wat je proeft, je ook mee naar huis kunt nemen.


In Italië begint onze zoektocht naar de beste grondstoffen. Het Etna gebied op Sicilië is onze eindbestemming. Alle speciaal geselecteerde levensmiddelen worden hier geplukt. schoongemaakt en in potten met extravergine olijfolie geplaatst om de smaak en alle versheid van de groente te behouden.


Alle culinaire producten die we aanbieden zijn 100% geboren & gekweekt onder de Siciliaanse zon en in de Etna-aarde, hét meest vruchtbare grondgebied van Italië. De beste Siciliaanse groenten, vis en kruiden ambachtelijk bereidt door la nonna middels authentieke Siciliaanse receptuur.

 

Onze missie

We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij de Italian Club komt. Bij de Italian Club zijn we gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ‘la gente’ een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze antipasti avonden, taallessen, wijnbelevingen of bij ons in de speciaalzaak is. Je gaat op vakantie met onze Italiaanse lessen en in jouw keuken vind je onze producten terug. Voor écht Italiaans genieten ben je bij de Italian Club in ieder geval aan het juiste adres.

 
Menukaarten (1).png

Openingstijden Italian Club Boxtel

Woensdag

  • Taallessen van 19:00 - 21:00

Donderdag

  • Winkel en lunch tot 17:00

Vrijdag: 10:30 - 21:00 

  • Winkel, lunch en diner

Zaterdag: 10:30 - 21:00

  • Winkel, lunch en diner