top of page
Menukaarten (1).png

Openingstijden Italian Club Boxtel

Woensdag

  • Taallessen van 18:30 - 21:00


Donderdag

  • Taallessen van 18:30 - 21:00


Vrijdag: 12:00 - 22:00

  • Winkel, lunch en diner


Zaterdag: 12:00 - 22:00

  • Winkel, lunch en diner


Menukaart en openingstijden: Openingstijden

Menukaart | Afhalen

ALLES IS EEN BELEVING

Kom je bij ons eten? Dan raden we jou de lunch- of diner beleving aan. Kies één van onze verrassingspakketten me planken tijdens de lunch of ga voor het 4-gangen diner. Wij zullen je verassen met een tafel vol met Italiaanse gerechten waarvan wij vinden dat je het echt geproefd moet hebben. 


HOE WERKT HET?

Wat staat er op het menu? Dat krijg je nog niet te weten. We nemen je mee in een echte Italiaanse eet-beleving. Het menu kan telkens weer anders zijn. We werken met seizoensgebonden producten en op basis van jouw smaken. Aan tafel zullen we vragen of er gasten vegetariër zijn en/of welke specifieke producten men echt niet lekker vindt. Dan gaan we van start met de beleving. Bij iedere ronde leggen we uit wát je eet en waarom je dat eet. Zo leer je de geheimen uit de Italiaanse keuken kennen.

Heb je speciale wensen? Geef ze aan bij de reservering.

Klik op de foto om op volledig scherm te bekijken

In de Italian Club is er een uitgebreidere kaart.

Menukaart en openingstijden: Tekst
Menukaart en openingstijden: Pro Gallery

Over ons

Giònella is Italiaans in hart en nieren en komt uit Sicilië. Isa is omgangskundige en gespecialiseerd in menselijk contact. Samen zijn zij Splendita & Gente, een wereld van cultuur, gastvrijheid en contact.


In onze nieuwe vestiging in Boxtel openen wij een Italiaanse club. Waan je even in Italië: drink een kop koffie in ‘de binnentuin’, ga verder dan alleen ciao tijdens onze taalles, geniet van een antipasti-wijn beleving in de avond en neem een olijfolie mee naar huis. Met veel aandacht voor de beleving, liefde voor de producten en passie voor het land verwelkomen we jou in onze club.


Voor écht Italiaans genieten ben je bij ons aan het juiste adres. We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij de Italian Club komt. We gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ’la gente’, een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze taallessen, proeverijen of bij ons in de speciaalzaak is.

Menukaart en openingstijden: Over ons

La cucina

Menukaart en openingstijden: Tekst