top of page
Ober voorbereiden
Buiten cafe

Arrangementen

Menukaarten (1).png

Openingstijden Italian Club Boxtel

Woensdag

 • Winkel, lunch en diner 13:00 - 16:00

 • Taallessen van 18:30 - 21:00

   

Donderdag

 • Taallessen van 18:30 - 21:00

   

Vrijdag: 13:00 - 22:00

 • Winkel, lunch en diner

   

Zaterdag: 13:00 - 22:00

 • Winkel, lunch en diner

   

Menukaart-italianclub-zondersnijtekens.pdf (1).png

Over ons

Giònella is Italiaans in hart en nieren en komt uit Sicilië. Isa is omgangskundige en gespecialiseerd in menselijk contact. Samen runnen zij de Italian Club; een wereld van cultuur, gastvrijheid en contact.

In hartje Boxtel waan je je even in Italië. Alle producten worden exclusief geïmporteerd naar de Italian Club en komen uit het dorpje waar de chef vroeger gewoond heeft. Al onze producten zijn afkomstig van de vruchtbare grond van de indrukwekkende Etna vulkaan en groeien onder de warme Siciliaanse zon. Deze ijzersterke combinatie zorgt voor een smaakexplosie en een uniek karakter. Alle smaken zijn ongekend zoals je het alleen dáár of bij ons kunt proeven.

Verrassingsbeleving

Met veel aandacht voor de beleving, liefde voor de producten en passie voor het land verwelkomen we jou in ons restaurant. Het diner is volgens Italiaanse traditie opgebouwd. Alle gangen zijn een gezonde verrassing met de juiste porties. We werken met seizoensgebonden producten en verrassen onze gasten daarom iedere dag weer met een ander menu. Kies voor een 3-, 4- of 5-gangen diner of een verrassingslunch. De gastvrouw vertelt je iedere ronde wat je eet en waarom. Wil je genieten van een heerlijke speciaalwijn? Dat kan! U heeft keuze uit onze exclusieve, hoog beoordeelde speciaalwijnen.

 

Onze producten

Het proces van deze exclusieve producten wordt door de Italianen met passie verzorgd. Zowel de producten als de verpakkingen worden met de hand geplukt en samengesteld. De hoeveelheid zonuren, liefde en passie voor het land zorgen voor hoge kwaliteit van het eindproduct. En dát kun je proeven! De Siciliaanse eigenaresse heeft alle producten persoonlijk uitgekozen en naar Nederland gebracht. Je hoeft inmiddels dus niet meer zelf helemaal af te reizen naar Sicilië en nemen dit voor je uit handen.

La cucina

Wat is de Italian Club?

De Italian Club is een restaurant, winkel en taalschool in één. Proef onze exclusieve producten uit Sicilië tijdens één van onze belevingen en neem ze in verpakking mee naar huis. Je kunt de Italiaanse taal leren in kleine en gezellige groepjes. Kom je dan een lekker koffietje bij ons doen? Dan kun je jouw bestelling doen in het Italiaans!

Voor écht Italiaans genieten ben je bij ons aan het juiste adres. We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij de Italian Club komt. We gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ’la gente’, een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze taallessen, proeverijen of bij ons in de speciaalzaak is.

bottom of page