top of page
external-file_edited.jpg

Alles is een beleving, alles is een verrassing

Restaurant

In hartje Boxtel waan je je even in Italië. Alle producten worden exclusief geïmporteerd naar de Italian Club en komen uit het dorpje waar chef Giònella vroeger gewoond heeft. Al onze producten zijn afkomstig van de vruchtbare grond van de indrukwekkende Etna vulkaan en groeien onder de warme Siciliaanse zon. Deze ijzersterke combinatie zorgt voor een smaakexplosie en een uniek karakter. Alle smaken zijn ongekend zoals je het alleen dáár of bij ons kunt proeven. Omdat wij alle producten importeren en werken met seizoensgebonden producten, hebben wij geen standaard menukaart.

Diner

Met veel aandacht voor de beleving, liefde voor de producten en passie voor het land verwelkomen we jou in ons restaurant. Het diner is volgens Italiaanse traditie opgebouwd. Alle gangen zijn een gezonde verrassing met de juiste porties. We werken met seizoensgebonden producten en verrassen onze gasten daarom iedere dag weer met een ander menu. Kies voor een 3-, 4- of 5-gangen diner. De gastvrouw vertelt je iedere ronde wat je eet en waarom.

3-gangen 33,50

4-gangen 39,98

5-gangen 49,98

Lunch

Maak kennis met de smaken van Sicilië tijdens onze lunch. Onze gastvrouw vertelt je wat je over de oorsprong van de producten en de reden dat je vandaag eet wat je eet.

Verrassingsplank €17,50 per persoon (vanaf 2 personen)

Broodje van de dag €9,98

Wandelarrangement

Van Boxtel naar Italië met ons wandelarrangement. Begin de dag met een lekker kopje koffie (of andere drank naar keuze) en een bijpassende dolce. Loop dan de route van 3, 5 of 10 km en plof weer neer in onze zaak. Wij zorgen dat de lunchplank voor jullie klaarstaat. 

€19,50 per persoon

Vanaf 2 personen te reserveren

Wijnen

Wil je genieten van een heerlijke speciaalwijn? Dat kan! U heeft keuze uit onze exclusieve, hoog beoordeelde speciaalwijnen. Wij kiezen iedere dag een witte en rode wijn uit van onze speciaalwijnen die we schenken op glas. Deze wijnen passen bij de gerechten van de chef. Daarnaast hebben wij uiteraard ook een wijnkaart van alle wijnen op fles.

"Si mangia per vivere" - Giònella Rigaglia

Over ons

Giònella is Italiaans in hart en nieren en komt uit Sicilië. Isa is omgangskundige en gespecialiseerd in menselijk contact. Samen runnen zij de Italian Club; een wereld van cultuur, gastvrijheid en contact.

De oorsprong van onze producten

Het proces van deze exclusieve producten wordt door de Italianen met passie verzorgd. Zowel de producten als de verpakkingen worden met de hand geplukt en samengesteld. De hoeveelheid zonuren, liefde en passie voor het land zorgen voor hoge kwaliteit van het eindproduct. En dát kun je proeven! De Siciliaanse eigenaresse heeft alle producten persoonlijk uitgekozen en naar Nederland gebracht. Je hoeft inmiddels dus niet meer zelf helemaal af te reizen naar Sicilië en nemen dit voor je uit handen.

La cucina

bottom of page