top of page
Ober voorbereiden
Buiten cafe

Arrangementen

Menukaarten (1).png

Openingstijden Italian Club Boxtel

Woensdag

 • Winkel, lunch en diner 11:00 - 16:00

 • Taallessen van 18:30 - 21:00

   

Donderdag

 • Taallessen van 18:30 - 21:00

   

Vrijdag: 10:30 - 22:00

 • Winkel, lunch en diner

   

Zaterdag: 11:00 - 22:00

 • Winkel, lunch en diner

   

Over ons

Giònella is Italiaans in hart en nieren en komt uit Sicilië. Isa is omgangskundige en gespecialiseerd in menselijk contact. Samen zijn zij Splendita & Gente, een wereld van cultuur, gastvrijheid en contact.


In onze nieuwe vestiging in Boxtel openen wij een Italiaanse club. Waan je even in Italië: drink een kop koffie in ‘de binnentuin’, ga verder dan alleen ciao tijdens onze taalles, geniet van een antipasti-wijn beleving in de avond en neem een olijfolie mee naar huis. Met veel aandacht voor de beleving, liefde voor de producten en passie voor het land verwelkomen we jou in onze club.


Voor écht Italiaans genieten ben je bij ons aan het juiste adres. We willen dat iedereen die echt van Italië geniet, graag bij de Italian Club komt. We gepassioneerd over de Italiaanse (eet)cultuur. Alles wat we doen, doen we met passie en lekker eten. Hierbij staat jouw liefde voor Italië voorop. Op deze manier kunnen wij onze klanten, ’la gente’, een échte Italiaanse beleving geven of dit nou tijdens één van onze taallessen, proeverijen of bij ons in de speciaalzaak is.

La cucina