top of page

Italiaanse les

Ben jij Italië liefhebber en heb jij altijd al Italiaans willen leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren je de taal op een speelse manier, zonder dié saaie grammaticaboeken én heel belangrijk: wij focussen ons op spreekvaardigheid. Gericht op jouw volgende vakantie in Italië, met al haar charmes, mensen, land, taal en cultuur.

2.png

Leer de Italiaanse taal én gezelligheid

Ga verder dan alleen ciao!

Agenda

Bekijk nu welke cursussen er starten bij jou in de buurt.

"Ik volg sinds april 2021 online Italiaanse lessen bij Gionella. Ik heb al vaker een start gemaakt met Italiaanse les maar zonder succes. De lessen bij Gionella zijn wel een succes, een razend succes. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen maanden. Zelfs op vakantie in Italië viel het meteen op. Gionella is heel enthousiast en gedreven en door haar manier van lesgeven beklijft het echt!"

Manuela Liebers

Waar wil je Italiaanse les volgen?

Na onze vakantie in de zomer ben ik bij Gionella begonnen met de lessen en wat is het leuk! Vanaf het begin van de les zit ik met een grote glimlach op m’n gezicht in de les. Het leren gaat razendsnel en de lessen bevatten zoveel meer dan taal alleen. Geschiedenis, gebruiken, herkomsten. Het is echt een aanrader als je Italiaans wil leren!

273999173_5295720327127921_716321033687268223_n.jpg

Giònella Rigaglia

Al na een paar lessen spreek je eenvoudige zinnen en kun JIJ de Italianen versteld doen staan met je kennis. Leer de basis van de Italiaanse taal. Vergroot je kennis over Italië, haar taal en cultuur en vergeet die saaie grammatica boeken!


Wij geven jou veel persoonlijke aandacht, brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse manier en bieden veel ruimte voor flexibiliteit. Hoewel Splendita zich vooral richt op “Italiaans voor beginners”, zijn ook de gevorderden bij ons aan het juiste adres. 


Ik ben Gionella, Italiaanse in hart en nieren. Ik maak jou net zo enthousiast over deze prachtige taal als dat ik zelf ben. Samen doorlopen wij het proces van beginnend student tot een gevorderde, misschien zelfs wel tot expert!''

Leer Italiaans op zijn Italiaans.png

Onze methode

''HET IS ONVOORSTELBAAR HOEVEEL IK NU AL BEHEERS VAN DE ITALIAANSE TAAL, EN DAT IN NOG GEEN HALF JAAR."

Wij brengen moeilijke onderwerpen op een luchtige en speelse wijze. Dit unieke concept leert jou de taal zonder gebruik te maken van een lesboek. Wij geven veel persoonlijke aandacht, huiswerk op maat en 24/7 toegang tot onze interactieve app. Zo leer jij precies wanneer en hoe jij wilt! Door onze unieke maandelijkse lesplanning bieden wij veel ruimte voor flexibiliteit.

  • Speelse lessen

  • Interactieve lessen

  • 24/7 toegang tot E-book en apps

  • Kleine groepen

  • Veel persoonlijke aandacht

  • Lid van een Italiaanse communiteit

  • Zonder saaie grammatica boeken!

Stap in de wereld van Italië met Splendita & Gente. Wij bieden jou naast Italiaanse les ook producten, kookworkshops en wijnbelevingen aan. Jij bent onderdeel van onze community zoals alleen Italianen jou welkom heten.


Benvenuti!

Podcast

Gratis voorbeeld van onze lesmethode

Als je lid wordt van onze community en Italiaanse les bij ons volgt krijg je 24/7 toegang tot onze app waar je aan de slag kunt gaan met: quizzen, oefeningen, podcasts, luisterverhalen en nog veel meer!

Huddle Italia inside app (5).png

Onze app

Leer zelfstandig Italiaans

Met onze app kun je zelfstandig Italiaans leren. Je volgt onze cursussen, kunt video's bekijken van onze Italiaans docenten, quizzen maken, podcast luisteren en oefenen. Je bent lid van de community en krijgt film-en serie tips, kunt deelnemen aan evenementen en kunt praten met andere Italië liefhebbers.

Wat zeggen onze leerlingen?

Italiaanse les

Ga verder dan alléén ciao! In slechts 6 weken kun jij je al verstaanbaar maken in Italië.

VANAF DE EERSTE KENNISMAKINGSLES IN DE SFEERVOLLE ITALIAANSE WINKEL VAN GIONELLA BEN IK ENTHOUSIAST!

Het is een ware verademing om op deze manier Italiaans te leren; de lessen zijn zeer afwisselend met  veel aandacht voor de Italiaanse cultuur, gebruiken én uiteraard spreekvaardigheid.

Gionella creëert een heel prettige sfeer waarin iedere cursist persoonlijke aandacht krijgt en waar het niet erg is om een foutje te maken waardoor je echt durft te oefenen met het spreken van italiaans.

Aan het einde van elke les wordt er vaak een soort van “boodschappenspel” gedaan; een quiz om te kijken of je de lesstof hebt begrepen en degene die wint krijgt een prijsje uit de winkel; erg leuk en motiverend!

Briljant hoe Gionella met haar eigen lesmethode ons groepje van 4  in korte tijd ( 11 lessen)  zoveel heeft geleerd dat we allemaal al in staat zijn om eenvoudige gesprekken te kunnen voeren en begrijpen in deze wonderschone taal!

Wieke Schuurman

bottom of page