top of page

Speelse lessen; je verveelt je nooit!

24/7 toegang tot e-book en apps

Lid van de Italië community in Nederland

Persoonlijke aandacht tijdens én na de les

Portrait hardcover book 5.5x8.5 lying on the desk beside the fruit bowl_Beginnerscursus (4

Italiaanse les

Ben jij Italië liefhebber en heb jij altijd al Italiaans willen leren? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Wij leren je de taal op een speelse manier, zonder dié saaie grammaticaboeken én heel belangrijk: wij focussen ons op spreekvaardigheid. Gericht op jouw volgende vakantie in Italië, met al haar charmes, mensen, land, taal en cultuur.

Agenda

Bekijk nu welke cursussen er starten bij jou in de buurt.

Piacere!

Maak kennis met onze docenten

"Ik volg sinds april 2021 online Italiaanse lessen bij Gionella. Ik heb al vaker een start gemaakt met Italiaanse les maar zonder succes. De lessen bij Gionella zijn wel een succes, een razend succes. Ik heb zoveel geleerd in de afgelopen maanden. Zelfs op vakantie in Italië viel het meteen op. Gionella is heel enthousiast en gedreven en door haar manier van lesgeven beklijft het echt!"

Manuela Liebers

Leer de Italiaanse taal én gezelligheid

Ga verder dan alleen ciao!

Waar wil je Italiaanse les volgen?

Na onze vakantie in de zomer ben ik begonnen met de lessen en wat is het leuk! Vanaf het begin van de les zit ik met een grote glimlach op m’n gezicht in de les. Het leren gaat razendsnel en de lessen bevatten zoveel meer dan taal alleen. Geschiedenis, gebruiken, herkomsten. Het is echt een aanrader als je Italiaans wil leren!

Podcast

Gratis voorbeeld van onze lesmethode

Als je lid wordt van onze community en Italiaanse les bij ons volgt krijg je 24/7 toegang tot onze app waar je aan de slag kunt gaan met: quizzen, oefeningen, podcasts, luisterverhalen en nog veel meer!

bottom of page